itämainen tanssi sfinksijooga bollywood Studio Sfinksi
Etusivu Yhteystiedot Ilmoittaudu tunnille PhysioPilates Itämainen tanssi Sfinksijooga Tanssi-ja fysioterapia
  SFINKSIJOOGA

  Lempeä hathajooga

  Sfinksin lempeä jooga on meditatiivinen ja pehmeä joogaharjoitus, jossa huollat kehoa ja mieltä ja nollaat viikon kiireet pois mielen päältä.
  Perjantain lempeä jooga sopii sinulle, joka et etsi voimakasta fyysistä harjoitusta, vaan haluat hoitaa itseäsi lempeästi, turvallisesti ja terveellisesti joogan ikivanhan menetelmän avulla.

  Dynaaminen Jooga

  Sfinksin dynaamisessa joogassa tehdään perinteisiä auringontervehdyksiä, pranayama- eli hengitysharjoituksia sekä klassisia jooga asanoita (asentoja).
  Tunnin lopussa on pitkä loppurentoutus/meditaatio. Sfinksijoogassa huomioidaan voiman ja liikkuvuuden lainalaisuudet hyvän fysioterapeuttisen anatomiantuntemuksen valossa. Sfinksijooga on perinteistä joogaa Tuulin tinkimättömällä tyylillä!

  SYKSYN 2016 ajan TARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE! VIIDEN KERRAN KORTTI JOOGAAN VAIN 60 euroa.


Joogaohjaaja

Ohjaaja Tuuli on fysioterapeutti, jolla on vuosien kokemus joogasta ja sen ohjaamisesta.
Tuuli on ohjannut joogaa myös raskaana oleville ja synnyttäneille. Kipeytyykö selkäsi joogatunneilla tai aktiivisesta liikuntaharjoittelusta huolimatta?
Oletko epävarma siitä, miten joogaa voi tehdä terveellisesti ja turvallisesti? Tule fysioterapeutin ohjaamalle yksityistunnille käymään läpi tekniikkaa, jolla saat harjoittelusta enemmän irti.

OTA YHTEYTTÄ:

Nimesi:
Osoitteesi:
Postinumerosi:
Puhelinnumerosi:
E-mailisi:
Viestisi:


takaisin sivun alkuun

Sähköposti: © tuuli@studiosfinksi.fi